Posted by : Unknown Sunday, December 9, 2012




Hello dears,

This is my first time typing something on my blog! Fashion is everywhere! Not only clothes! Fashion is a style of living, a joy for our life. For me, a man should care about his wardrobe... Not only that but also the things that has in his living place to make his daily life perfect! One should dress for his self and decorate the living place for his self!
Sharing is important in fashion as it is in every part of our life! It is a need of our lives. It is the word that saves from being left alone... Therefore I wanted to write about my own style! So, I won't write pages now let’s start!

Herkese Selam,

Bu benim bloğumda yazacağım ilk yazım olacak!  Moda her yerde! Sadece kıyafette değil... Moda bir yaşam tarzı, yaşamın tadına vardıran bir uğraş denebilir. Benim için her erkek kendi gardırobuna sahip çıkmalı ve gardırobunu kendisi yaratmalı! Kalıplardan kaçınmalı! Sadece bu değil kendi yaşam alanını da düşünmeli! Kıyafetlerine özenen bir erkek evine de düşkün olmalı... Kendisi için giyinmeli ve evini kendisi için dekore etmeli.

Paylaşmak önemli, özellikle modada. Yaşamımızın vazgeçilmezi. Bizi yalnızlıktan kurtaran kelimedir o aslında... Bu nedendir ki burada kendi moda anlayışımı ve kendi beğendiklerimi sizinle paylaşmak istedim. Tabii şuanda sayfalarca giriş yazmaktansa başlamayı yeğlerim. İyi eğlenceler!

Followers

Popular Post

Powered by Blogger.

- Copyright © Friends'n'Trends -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -